Categoriën

Archief

Nieuwe aanwinst op stal

[Not a valid template]Ze staat inmiddels een paar weken op stal in Best, maar nu er eindelijk een paar foto’s beschikbaar zijn werd het tijd voor dit nieuwsbericht. Ik ben de trotse eigenaar geworden van Florencia, een 10 jarige merrie (v. Freudentänzer x Cocktail). Dit jaar staat natuurlijk in het teken van de Paralympics in Londen, en we zetten alles op alles om ons daarvoor te kwalificeren. Daarom zijn we de (ook financiële) uitdaging aangegaan om nog een paard te vinden met de benodigde kwaliteit om hoog te kunnen scoren. Florencia was geen onbekende voor ons, Miranka had haar vorig jaar al een paar keer bekeken en was vanaf het begin enthousiast. Gelukkig voor ons stond ze niet actief in de verkoop, en nadat de zoektocht naar een geschikt paard vast leek te lopen, informeerde Miranka toch maar even of die leuke vosmerrie al verkocht was. Dat bleek niet het geval, al duurde dat daarna niet lang meer.

[Not a valid template]Het is niet ideaal om zo relatief kort voor de selecties nog met een nieuw paard te beginnen, maar we denken dat ze de kwaliteit heeft om ons te kunnen mengen in de strijd om de teamplaatsen. We werken er nu dan ook hard aan om die kwaliteit straks te kunnen laten zien in de wedstrijdring. Helaas hebben we mede vanwege het Rhino virus al twee keer het wedstrijddebuut uit moeten stellen. Ik hoop volgende week tijdens de internationale wedstrijd in Moorsele voor het eerst met haar de wedstrijdring in rijden.

5 reacties aanNieuwe aanwinst op stal