Categoriën

Archief

Demonstratie tijdens IC Dressage Event

[Not a valid template]Na de lange dag van gisteren ging vandaag opnieuw al vroeg de wekker. We vertrokken met drie paarden richting Venlo, om samen met stalgenoten Marloes Kremers en Yonatan Dresler een demonstratie te geven tijdens het IC Dressage Event. Florencia kreeg na het rondje Nederland van gisteren een dagje vrij, dus mocht Vorman dit keer mee. En omdat Miranka en ik gisteren de hele dag op pad waren hadden de thuisblijvers al veel werk gedaan zodat we vandaag ook weer op tijd konden vertrekken.

Het laden van de paarden ging vlot en we kwamen mooi op tijd aan in Venlo, waar de organisatie van begin tot eind prima voor elkaar was. In tegenstelling tot wanneer we op wedstrijd gaan moesten nu wel alle paarden tegelijk opgezadeld worden, en dus was het even een drukte van belang om iedereen te paard te krijgen.
De demonstratie begon met de introductie van ons drieën aan het publiek, dat ondanks het relatief vroege tijdstip toch al in behoorlijke aantallen aanwezig was. Ondertussen konden wij mooi de baan verkennen, want het publiek zat dicht op de ring en er was best wat te zien en te horen voor de paarden. Daarna legde Miranka het één en ander uit over onze handicaps en de indeling in de verschillende grades. De demonstratie werd afgesloten met een kür op muziek van Yonatan en ik reed als laatste mijn nieuwe kür met Vorman. Een mooie gelegenheid om nog een keer te oefenen, het was immers pas de tweede keer dat ik deze reed. Sowieso was het een goede oefening voor de paarden, en natuurlijk een hele mooie gelegenheid om te laten zien wat de aangepaste dressuursport inhoudt.

[Not a valid template] [Not a valid template] [Not a valid template]

Het is niet meer mogelijk om te reageren.