Categoriën

Archief

Extra ondersteuning door DVB Foundation

[Not a valid template] Met de bekendmaking van het team voor Londen bleek het goede nieuws nog niet voorbij deze week. De DVB Foundation liet weten de vier Londen gangers exta te ondersteunen in hun voorbereiding op de spelen. Hier ben ik uiteraard ontzettend blij mee, het biedt weer extra mogelijkheden om ons zo goed mogelijk voor te bereiden en in Londen voor de medailles te gaan. De vorig jaar toegezegde ondersteuning loopt ook nog steeds en zal onder andere gebruikt worden voor het maken van een kür op muziek voor Florencia. Mocht het nodig zijn willen we uiteraard ook voor haar een perfect passende kür in Londen zoals Charles Monterie die reeds voor Vorman heeft gemaakt. Kortom, nog genoeg te doen de komende tijd, en dankzij de DVB Foundation wordt dat weer een stuk makkelijker.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.