Categoriën

Archief

Uitzwaaimoment tijdens CH De Wolden

[Not a valid template] Gisteren werd het complete team dat naar Londen afreist uitgezwaaid tijdens het grote concours hippique De Wolden. Ondanks het slechte weer van de afgelopen week lag het terrein er prima bij en werden we uiterst hartelijk ontvangen, terwijl er op het weer zondag helemaal niets aan te merken was.
De organisatie had een heel programma voorafgaand aan de grote prijs voor ons samengesteld. Na de ontvangst was er een lunch waarna Tjalling van den Berg, coach van Adelinde Cornelissen een bevlogen verhaal hield over het coachen van sporters.
Zijn presentatie was nog niet afgelopen of Jeannette gaf op het hoofdterrein een uitleg over de aangepaste dressuursport, de indeling in de verschillende grades en de verwachtingen voor Londen. Aansluitend reed Frank een kür op muziek en werden er twee koetsen binnengereden waarin de rest van het team plaats mocht nemen. Daarmee was het tijd voor het ‘officiële’ uitzwaaimoment door het enthousiaste publiek.
Na onze ereronde werden we uitgenodigd om de verrichtingen van de ruiters tijdens de grote prijs te bekijken. Het was een erg leuke en perfect georganiseerde middag, waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.