Categoriƫn

Archief

Training met de bondscoach

Vandaag kwam bondscoach Jeannette Wolfs een bezoekje brengen op stal in Best, om zowel Vorman als Florencia weer eens aan het werk te zien. Op 10 en 11 augustus staat er nog een training met het hele team gepland, maar omdat er verder de komende tijd voor ons geen wedstrijden gepland staan zou ze de Londen selectie anders wel erg lang niet zien.
We begonnen met een training met Vorman zoals Miranka en ik dat meestal doen. Miranka rijdt dan los waarna ik Vorman overneem. Zowel bij Miranka als mij gaf Jeannette een aantal tips waar nog wat winst te halen valt. Hele grote dingen gaan we ruim een maand voor vertrek natuurlijk niet meer aanpassen, maar ieder puntje wat we links of rechts nog erbij kunnen snoepen is natuurlijk meegenomen straks.
Met Florencia volgde een soortgelijke training. Ze is de afgelopen weken weer erg vooruit gegaan, het algemene beeld wordt steeds meer bevestigd. Er zijn nog steeds een paar onderdelen waar we hard aan werken, en die ook al veel verbeterd zijn, maar ik nog niet constant genoeg kan laten zien in de wedstrijdsituatie. Mocht Florencia in moeten vallen voor Vorman willen we natuurlijk ook met haar zo goed mogelijk voorbereid zijn om ook dan voor de medailles te kunnen gaan.
Er is dus nog werk aan de winkel (zoals altijd), maar we liggen op schema om over zes weken wat moois te kunnen laten zien…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.