Categoriën

Archief

Teamoverdracht

Vandaag was de officiële overdracht van het Nederlands Olympisch en Paralympisch team in de RAI in Amsterdam. NOC*NSF had er nogal wat werk van gemaakt, en alle teamleden moesten in de teamkleding acte de présence geven. Dat werd dus een grote verkleedpartij, maar doordat het tijdsschema waarschijnlijk zeer bewust erg ruim was gehouden was iedereen ruim op tijd klaar.

De presentatie begon met de Olympische ploeg, daarna mocht de Paralympische ploeg zijn opwachting maken. Ondanks dat het de derde keer is blijft het een bijzonder gevoel om met de ‘lucky few’ die het gehaald hebben bij elkaar te zijn, dan gaat het toch al meer leven. En ook een weerzien met sporters die je anders nauwelijks tegenkomt. NOC*NSF had er echt veel werk van gemaakt, en het was dan ook een erg geslaagde middag wat mij betreft. Hieronder een filmpje van SuitSupply, de leverancier van de kleding voor de officiële gelegenheden. Asics verzorgt wederom het sportieve kledingpakket.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.