Categoriƫn

Archief

Eerste trainingsdag

[Not a valid template]Vandaag hebben we voor het eerst gereden met de paarden. We konden trainen in het hoofdstadion, maar dat moest dan wel tussen 8 en 9 ‘s ochtends. Vanwege werkzaamheden aan een tunnel op de route tussen het Paralympisch dorp en de Greenwich park was het erg lastig om zo vroeg aanwezig te zijn. Om toch van de mogelijkheid gebruik te maken om te trainen in de wedstrijdbaan heeft Miranka Vorman gereden. Het was natuurlijk even afwachten hoe de paarden het zouden doen na de reis van gisteren, maar alle paarden waren lekker fit.

[Not a valid template]Vorman liep heel lekker, de bodems zijn ook prima. Alle ringen zijn net als de stallen op palen gebouwd wat ervoor lijkt te zorgen dat bodem wat meer veert. In het algemeen is het hele terrein echt heel goed. De stallen en gangpaden zijn erg ruim en doordat iedere ruiter ook een eigen box heeft voor alle spullen staan er relatief weinig paarden per tent en het is dus ook lekker rustig is. Kortom, we kunnen ons hier de komende tijd denk ik meer dan prima vermaken.

We hebben voor morgen weer geluk, ondanks dat de trainingstijden geloot worden mogen we weer om acht uur ‘s ochtends aantreden in de wedstrijdbaan. Het wordt dus weer vroeg dag, waarna ‘s middags de welkomstceremonie in het dorp is. Ieder land wordt officieel welkom geheten in het Paralympisch dorp, en morgen is Nederland aan de beurt. Beetje een verplicht nummer maar ach dat hebben we er natuurlijk graag voor over laten we maar zeggen. In het fotoalbum is een album voor Londen 2012 toegevoegd, waar geregeld nieuwe foto’s geplaatst zullen worden. De eerste foto’s staan er inmiddels op.

1 reactie opEerste trainingsdag