Categoriƫn

Archief

Deelnemers Jumping Amsterdam bekend

De KNHS heeft op haar site de deelnemers aan de KNHS Para Dressuur Trophy rubriek tijdens Jumping Amsterdam bekend gemaakt. Een aantal combinaties gaan hun debuut maken op een dergelijke grote indoor wedstrijd. Zelf had ik na mijn prestaties dit jaar met Vorman en alle pech na Londen nog een kleine hoop op een wildcard, maar helaas heeft men anders beslist. Dat ik die wildcard niet gekregen heb is op zich niet zo vreemd natuurlijk omdat ik geen van beide selectiewedstrijden heb kunnen rijden. Maar gezien het puntensysteem waarbij de focus erg ligt op het starten tijdens beide wedstrijden, vind ik zelf de toewijzing van de wildcard in dit geval best opvallend. Klik hier voor de lijst met deelnemers geplaatst zijn, en dus op 18 januari de ring in rijden in de RAI.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.