Categoriën

Archief

Jaarplanning bekend gemaakt

Tijdens de kaderbijeenkomst gisteravond in Ermelo is de planning voor het komende jaar bekend gemaakt. De belangrijkste wedstrijd dit jaar is uiteraard het EK in het Deense Herning. De aangepaste dressuursport wordt dan voor het eerst ook op een EK geïntegreerd met de reguliere dressuur en het springen. Bondscoach Joyce Heuitink heeft hiervoor twee observatiewedstrijden aangewezen, de internationale wedstrijd in Roosendaal en het NK dressuur, welke beide gehouden worden in juli. Uiteraard staan er nog meer wedstrijden op het programma, maar die zijn niet verplicht met het oog op het EK. Al kan het natuurlijk nooit kwaad om zeker internationaal ook buiten de observatiewedstrijden om goed te presteren. De volledige planning staat op de wedstrijdkalender.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.