Categoriën

Archief

Niet van start in Ammerzoden

Het secretariaat van de wedstrijd in Ammerzoden komende zaterdag heeft vandaag de startlijst online gezet, maar daar kan helaas nu al de eerste wijziging op gemaakt worden. Mijn training dit weekend liep namelijk bepaald niet zoals gepland. Het was gelukkig al best een tijd geleden, maar ik stapte op een manier af waarbij mijn voeten niet als eerste op de grond kwamen, en dat is over het algemeen niet zo succesvol. Helaas bleek deze keer geen uitzondering daarop.
Mijn balans is nou eenmaal niet bepaald die van een koorddanser, en dan is er soms jammer genoeg met een beetje pech niet zo heel veel voor nodig om in het zand te eindigen. Voor de zekerheid moet ik even rustig aan doen, waardoor het onmogelijk wordt om zaterdag aan de start te verschijnen. Schreef ik na de wedstrijd in Genemuiden dat we stroef waren begonnen aan het wedstrijdseizoen 2013, laten we het er maar op houden dat bovenstaande hier goed bij past.

Morgen krijgen we tijdens de kaderbijeenkomst in Ermelo te horen hoe het (wedstrijd)seizoen er verder uit gaat zien richting het EK in Denemarken. Dan kunnen we ook onze eigen planning in gaan vullen om te zorgen dat we pieken op de momenten dat het moet, en gelukkig hoort zaterdag daar niet bij. Na deze korte gedwongen pauze gaan we er dus weer helemaal voor. Later deze week een update over de planning zoals deze morgen bekend wordt gemaakt door de KNHS.

5 reacties aanNiet van start in Ammerzoden