Categoriƫn

Archief

Kadertraining bij Academy Bartels

Gisteren en vandaag werd een inmiddels soort van jaarlijkse traditie voortgezet, de tweedaagse training voor de para dressuur kaderleden bij Academy Bartels. Helaas mocht ik nog niet te paard, dus vertrok ik zonder Vorman naar Hooge Mierde. Naast de trainingen te paard met instructie door Tineke had de KNHS wederom een mooi programma bedacht. Zo vertelde Imke over haar fysieke trainingsprogramma, keek technisch directeur Maarten van der Heijden alvast vooruit op de komende grote kampioenschappen, en gaf Jorike Grooters uitleg over de betrokkenheid van de Rabobank bij de paardensport, en de para dressuur in het bijzonder. ‘s Avonds stond er een erg smakelijke workshop op het programma, en de volgende ochtend stond in het teken van een mentale training door Marl van der Toorn. Die laatste sessie leverde denk ik meer op dan menigeen van tevoren had verwacht, en is een vervolg waard. De dag werd afgesloten met de trainingen te paard, opnieuw onder begeleiding van Tineke Bartels. Het waren twee geslaagde en gezellige dagen, met dank aan de KNHS en Academy Bartels.

 

Het is niet meer mogelijk om te reageren.