Categoriën

Archief

Mooie clinic voor Villa Pardoes

[Not a valid template]De clinic die ik gisteren mocht geven met Miranka en Daphne Meulenbroek was erg geslaagd. Vorman was op stal toen ze gevlochten was nogal opgewonden dat ze weer mee mocht, maar dat was zoals altijd weer verdwenen op het moment dat we met haar gingen stappen op het terrein. De organisatie had er echt veel werk van gemaakt en alles was prima geregeld. We hadden er voor gekozen om Miranka en Daphne binnen te laten rijden waarbij ik een korte uitleg gaf over de para dressuursport. Daarna stapte ik in de ring op zodat het voor de toeschouwers ook duidelijker was wat mijn handicap is en hoe dit van invloed is bij het paardrijden. Vorman had er zin in en liet zich heel goed zien, ik kon echt fijn eraan rijden ondanks dat er best veel was te zien en te horen. We sloten weer af met een kür, een mooie gelegenheid om daarin nog wat kleine dingen uit te proberen. Een prima afsluiting van een zeer geslaagde clinic.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.