Categoriën

Archief

KNHS Para Dressuur Trophy gaat weer van start

De KNHS heeft via onderstaand persbericht bekend gemaakt dat ook dit seizoen de KNHS Para Dressuur Trophy zal worden gehouden. De kalender is nog niet compleet, maar al wel is zeker dat de eerste selectiewedstrijd wordt verreden op 17 november, en er wederom plek is ingeruimd in het programma van Jumping Amsterdam. Het is ontzettend goed nieuws dat het wederom gelukt is om de Para Dressuur Trophy te organiseren. Vorig seizoen heb ik maar één selectiewedstrijd kunnen rijden, dit seizoen hoop ik ze als vanouds weer allemaal te rijden. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

Nieuw seizoen van KNHS-Para Dressuur Trophy van start

Dressuur

ERMELO (KNHS) – Op 17 november gaat het nieuwe seizoen van de KNHS-Para Dressuur Trophy van start. PSV Gelderse Boys te Ammerzoden organiseert de eerste selectiewedstrijd van het nieuwe competitieseizoen.De KNHS-Para Dressuur Trophy van het seizoen 2012/2013 werd afgesloten tijdens het CHIO in Rotterdam, met Frank Hosmar en Alphaville als winnaar.

De KNHS Para Dressuur Trophy, is mogelijk gemaakt door de Rabobank Foundation. Deze competitie heeft als belangrijkste doel het stimuleren van het Aangepast Sporten zowel in de breedtesport als in de topsport. De KNHS Para Dressuur Trophy biedt geclassificeerde ruiters tevens een uitgebreid aanbod aan wedstrijden van goede kwaliteit waarbij de internationale FEI proeven worden uitgeschreven. De selectiewedstrijden zijn open voor alle geclassificeerde ruiters/amazones met een geldige startpas. De selectiewedstrijden dienen als  selectiecriterium voor de kadervorming. De wedstrijden dragen voor Bondscoach Joyce Heuitink en de kaderleden bij aan een goede opbouw en observatiemomenten richting de Wereld Ruiterspelen in Normandië.

PSV Gelderse Boys te Ammerzoden organiseert de eerste selectiewedstrijd van de KNHS-Para Dressuur Trophy. Vervolgens staat op 7 december een selectiewedstrijd in Zuidwolde bij ruitersportvereniging De Milleniumruiters op de agenda. Na twee selectiewedstrijden rijden de beste acht combinaties over twee selectiewedstrijden een kwalificatiewedstrijd, waarbij ze zich vervolgens kunnen kwalificeren voor de finale.  Er worden twee kwalificatiewedstrijden verreden waarvan de eerste plaats vindt op 24 januari tijdens Jumping Amsterdam.

Meer informatie en de competitiebepalingen kun je vinden op www.knhs.nl

Het is niet meer mogelijk om te reageren.