Categoriën

Archief

Onze zoektocht naar een paard vanavond bij Hart van Nederland

Gisteren wReportage Hart van Nederlanderd ik opeens gebeld door een redacteur van het SBS6 programma Hart van Nederland. Zij hadden mijn (inmiddels veelvuldig gedeelde) oproep gezien op Facebook en vroegen of ze langs mochten komen om een item hierover te maken. Daar zei ik uiteraard geen nee tegen, en dus stond de cameraploeg vanmiddag op de stoep voor de opnames. In tegenstelling tot de redacteur die ik gisteren sprak, wilde de ploeg ter plaatste toch ook graag beelden hebben terwijl ik op een paard zat, en moest er even flink worden geïmproviseerd ;-). Ik heb natuurlijk zelf geen paard meer, en dus werd Miranka’s hengst Ravel tot filmster gebombardeerd. Ravel is absoluut niet het type paard wat we zoeken dus in die zin geen goed voorbeeld, maar hij is wel super braaf en dat was toch even het allerbelangrijkst met een filmploeg in de bak. Ik ben ontzettend benieuwd wat het eindresultaat gaat worden. De reportage wordt vanavond uitgezonden in de late editie van Hart van Nederland, vanaf 22.30.

4 reacties aanOnze zoektocht naar een paard vanavond bij Hart van Nederland