Categoriën

Archief

Wedstrijd Lunteren

Rijvereniging De Nieuwe Heuvel organiseerde vandaag een wedstrijd in Lunteren, waarin ook een observatiewedstrijd voor de aangepaste sport was geïntegreerd. We zijn alleen met Triumph op pad geweest, Winny krijgt het de komende tijd nog druk genoeg. Het voornaamste doel was zoals altijd natuurlijk met een fijn gevoel de ring uitkomen, maar daarnaast telde vandaag de score van de eerste proef ook mee voor plaatsing in het A- en B kader. Dat fijne gevoel was redelijk gelukt, ik vond het zelf een nette [Not a valid template]proef. De score was echter precies wat je niet wil hebben, 65,9 i.p.v. de in grade II benodigde 66%. Enorm balen en zo blijf ik met Triumph nog wat langer steken in het B kader. De 2e proef liep in het begin niet helemaal lekker doordat Trumpy last had van de regen, daarna liep hij een mooie constante proef, goed voor 65,5%. Beide proeven in grade II werden gewonnen door Yvette van Geenen met Uzarro, met 70,4 en 70%.

In grade III won Glasten Krapels van zichzelf, hij werd eerste met Matador met een mooie A kader score van 69,2% en tweede met Captain Mojito met 66,6%.

In grade IV was Frank Hosmar wederom onverslaanbaar, dit keer met Tiësto op de eerste plaats en Wishful Thinking als tweede. Frank startte Wishful Thinking voor het eerst in de aangepaste sport. Nog een nieuwe combinatie in grade IV was Sanne Voets met Vedet. Zij eindigden als 4e met een prima score van 65,4%.

 • Algemeen

5 reacties aanWedstrijd Lunteren

 • Annelies

  Dat is idd balen! Net één tiende te weinig!

  Hoe is het met de foto’s? Zijn er nog wat gelukt?

 • Bij deze :-), het waren er nogal wat dus het selecteren kostte flink wat tijd. Maar er zijn er ondanks het weer vind ik best wel wat aardig gelukt. Ik hoop maar dat jullie dat met me eens zijn…

 • Annelies

  Ik ben het eens!!

 • Frank

  Heey,

  Mooi gedaan hoor!! Leuke foto’s, moet je wat mee doen…. 😉

  Groeten

 • hey gert,

  leuke foto’s van het weekend.
  mooi gefotografeerd!!!

  tot vrijdag!

  groetjes glasten