Categoriën

Archief

Aftellen naar het EK…

Nog 10 dagen voor vertrek naar Noorwegen. Zondag 16 augustus vertrekken de paarden van team Israël, Matador van Glasten Krapels en natuurlijk mijn eigen Winnyroodnoot per vrachtwagen richting Denemarken. Daar wordt overnacht waarna de paarden op maandag in Hirtshals op de boot richting Kristiansand gaan. In totaal is het een reis van ruim 1100 km. Als alles goed gaat staan de paarden dan maandagavond op stal op het EK terrein, zodat ze nog genoeg tijd hebben om bij te komen van de reis. Op vrijdag staat dan de landenproef op het programma.

Voor het allemaal zover is is er dit weekend eerst nog een trainingsweekend voor de volledige EK selectie bij De Rekkendonken in Liempde, een ‘thuiswedstrijd’ voor mij dus. Hier worden alle proeven nog een keer gereden en maken we ook kennis met de nieuwe teamveterinair, Brenda Hoogelander.

1 reactie opAftellen naar het EK…

 • Hi Gert,

  Wij wensen jou en je team super veel succes op het EK in Noorwegen!
  Winny doe je best!!

  Groetjes aan iedereen
  Marita,
  Stal Eijckendonck.