Categoriën

Archief

Inpakken voor vertrek

[Not a valid template]Vandaag was het weer zover, mijn ‘favoriete’ onderdeel van een internationale wedstrijd, het inpakken van de zadelkist. Ik heb na al die jaren inmiddels wel een redelijk goede lijst van alle spullen die mee moeten, maar ieder paard heeft toch weer z’n eigen dingen en ik ben niet erg goed in het volproppen van zo’n kast. Gelukkig ben ik niet de enige met dit probleem, vanuit Liempde vertrekken er morgenvroeg 6 paarden en dus ook 6 zadelkisten, met alle bijbehorende spullen zoals stalgereedschap, water- en voerbakken en noem maar op. Uiteindelijk een 2 paards trailer tot de nok toe gevuld. Het laat zich raden dat het vanmiddag op de rekkendonken dus een gezellige chaos was :-).[Not a valid template]

Miranka heeft Winny nog even lekker ontspannen gereden. Morgenvroeg vertrekken de paarden naar Denemarken, op maandag worden ze dan nog even licht getraind waarna ze ‘s avonds op de boot richting Kristiansand gaan. Als het goed is komen de paarden rond middernacht aan bij de stallen. De israëlische ruiters, Glasten, Liane, Rinke en ik vertrekken maandagochtend vanaf Schiphol, en zijn na een vlucht van 1,5 uur al in Noorwegen.

Omdat de meeste spullen meegaan in de vrachtwagen is dit waarschijnlijk het laatste bericht vanuit Nederland, nu maar hopen dat het lukt om ook in Noorwegen de site bij te werken…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.