Categoriën

Archief

Vertrek van de paarden

[Not a valid template]Toch nog even snel een update… Vanochtend om 8:30 is de vrachtwagen met trailer, en auto met trailer met alle spullen vertrokken richting Denemarken. Alle spullen waren gisteren al ingepakt dus vandaag was het alleen een kwestie van de paarden klaarmaken voor vertrek en ze op de vrachtwagen zetten. Dat ging gelukkig met alle paarden zonder problemen. Winny stapte zo weer de klep op, terwijl hij voor de reis naar Oostenrijk nog nooit op een vrachtwagen had gestaan. Ook de qua reizen onervaren paarden van team Israel stonden in een mum van tijd op de wagen. Hopelijk gaat het laden morgen bij de rustplaats in Denemarken weer zo goed.

Ik ga morgen samen met Glasten Krapels, de israelische ruiters, Liane (zus van Miranka) en Rinke (nichtje van Liane en Miranka) met de trein naar Schiphol. Onze vlucht vertrekt rond 09:30 waarna we rond 11:00 landen in Noorwegen. Daarna is het dus wachten tot naar verwachting iets na middernacht voordat ook de paarden aankomen.[Not a valid template]

Vanaf dinsdag gaan we de training weer rustig opbouwen en kan het feest echt gaan beginnen. Ik ben er na 4 jaar eindelijk weer eens bij tijdens een internationaal kampioenschap, en dat geeft wel een goed gevoel. Tegelijkertijd heb ik in tegenstelling tot vorige keren eigenlijk geen idee waar ik internationaal sta. Mijn doel is dan ook om te proberen 3 proeven te rijden zoals die tijdens het CH Eindhoven. Als dat lukt moet ik al heel bij zijn en dan zien we wel welke plaats daarbij hoort. Winny is immers pas 6, ik rijd hem nu een half jaar en dit wordt onze 3e wedstrijd samen. Dat het zo gelopen is is al een verrassing op zich, ik kan alleen maar hopen dat we die lijn door kunnen zetten.

Wordt vervolgd, het volgende bericht komt zeer waarschijnlijk dan toch echt uit Noorwegen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.