Categoriën

Archief

Aangekomen in Noorwegen

Vanochtend ging de wekker om kwart over vijf en stonden we (de Israëliërs, Liane, Rinke, Glasten en ik) om 6 uur op het station van Best, ruim op tijd voor de intercity naar Schiphol. Daar aangekomen werden we na een snel ‘ontbijtje’ met de bus naar een spliksplinternieuwe cityhopper gebracht, het was de eerste commerciële vlucht van dat vliegtuig. Niet bepaald een geruststelling voor Rinke die voor het eerst vloog :-), maar we kwamen keurig op tijd aan in Kristiansand waar de organisatie ons al op stond te wachten. Nog geen half uur later waren we in het hotel, allemaal prima geregeld dus. Later in de middag zijn we naar het wedstrijdterrein gegaan, en het ziet er allemaal prima uit. We hebben mooie, vaste stallen en ook het terrein lijkt dik in orde.[Not a valid template]

De paarden zijn vanochtend in Denemarken gereden door Miranka, waarna ze rond 14:00 zijn vertrokken naar de boot in Hirtshals. Alle paarden hebben het eerste gedeelte van de reis goed doorstaan en ook de training ging goed. Inmiddels staan de paarden als het goed is op de boot en komen ze om middernacht aan in Kristiansand, waarna het waarschijnlijk nog een klein half uurtje rijden is naar de stallen. Het gaat dus nog wel even duren voordat we in ons bed liggen.

Ik hoop dat het ook de komende dagen gaat lukken om te laten weten hoe het hier gaat, wordt vervolgd…

4 reacties aanAangekomen in Noorwegen

 • Gabrielle

  Hoi Gert,

  heel veel succes voor jullie allemaal en uiteraard ook voor de Israëliërs.
  Ik lees wel hoe het gegaan is.

  groetjes Gab

 • veel succes in noorwegen vandaag hier 31 graden morgen 37 graden gevolgd door zware buien. hopelijk is het bij jullie iets stabiler. ga nu snel hooien groetjes rien en de rest.

 • Hier is het een stuk koeler, net iets onder de 20 graden en bewolkt. Voor morgen en vrijdag wordt er ook regen voorspeld, dus we hopen maar dat dat meevalt…

 • Sabine

  Hey Gert,

  Ik wens jou heel veel succes tijdens dit EK, dat het maar een leuke en geslaagde wedstrijd mag worden. Wens de israeliers ook maar succes.
  En ik hou je site in de gaten.

  Groetjes Sabine