Categoriën

Archief

Thuiskomst

Vanochtend zijn de paarden weer heelhuids aangekomen op stal in Liempde nadat ze gistermiddag rond 15:00 waren vertrokken vanaf het EK terrein. Net als tijdens de heenreis reisden de drie ‘Israëlische’ paarden samen met de paarden van Glasten, Joyce en mij terug naar Nederland. Tiësto, Toscane en Uzarro (de paarden van Frank, Petra en Yvette) waren gisterochtend al vertrokken en waren dus al iets eerder weer thuis.

Glasten, Rinke en ik zijn gisterochtend op het vliegtuig gestapt en zetten nog geen anderhalf uur later alweer voet op Nederlandse bodem. Vooral voor mij is dat toch wat fijner als na zo’n vermoeiende week nog 18 uur onderweg te moeten zijn.

Het lijkt er dus op dat alle paarden het avontuur goed doorstaan hebben, en hoewel ik er toch niks aan kon doen was ik wel erg blij toen ik hoorde dat de paarden weer op stal in Liempde stonden. De terugreis van het vorige EK verliep immers heel anders. Nu krijgt Winny even een tijdje rust zodat hij weer wat bij- en aan kan komen. Zoals het nu lijkt start ik hem dan ook niet tijdens het NK op 5 september. Daar start ik met Trumpy, die heeft de afgelopen week min of meer vrij gehad dus hij moet fit genoeg zijn om te proberen de NK titel te veroveren.

4 reacties aanThuiskomst

 • Frank

  Mooi dat jullie beesten ook weer veilig thuis zijn aangekomen. Tiësto heeft van het hele evenement niets geleden en bokte dan ook alles aan elkaar vast toen hij mij de wei insleurde. Hij gaat dan ook gewoon mee naar Breda want dat is alleen maar goed voor hem, verschillende banen zien zodat dat niet zo spannend meer is. Misschien toch ook wel goed voor Winny want na Breda is er voorlopig niet wat….

  Zie je daar!

  Groeten, Frank

 • Femke

  Fijn dat jullie er weer zijn hoor!
  En voor Trump is goed gezorgt… Hij was heel lief, zoals gewoonlijk.

  Jij en ‘kleintje’ hebben het goed gedaan in Noorwegen, hopen dat het op het NK ook weer goed gaat!

  Zie je snel,
  groetjes Femke.

 • Frits Hopster

  Hallo Gert.
  Proficiat met het nederlands kampioenschap.
  Nu maar duimen voor een nieuwe A status.
  Frits