Categoriƫn

Archief

Wedstrijd Heinkenszand afgelast

De organisatie van de wedstrijd in Heinkenszand heeft besloten om de wedstrijd van vandaag af te gelasten. Vanwege de weersomstandigheden was het voor meerdere deelnemers niet verantwoord om zo ver te reizen. Het deelnemersveld was al niet groot en dus bleef er bijna niemand meer over. De kou zorgt er daarnaast in ieder geval in mijn geval voor dat, nog afgezien van de omstandigheden onderweg, fatsoenlijk rijden er vandaag sowieso niet in zit. Mijn spieren zijn niet bepaald gecharmeerd van dit soort temperaturen. Ik ben vandaag wel op stal geweest maar heb niet kunnen rijden, dat was geen doen.

De eerstvolgende wedstrijd is op 9 januari in Zuidwolde, dit is dan noodgedwongen meteen de enige selectiewedstrijd voor Jumping Amsterdam.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.