Categoriën

Archief

Drukke periode voor de boeg

De komende tijd staat de agenda behoorlijk vol. Dinsdag 9 februari wordt ik met Trump in Ermelo verwacht om te rijden tijdens de bijscholing van de juryleden aangepaste sport. De zondag erop is de eerste selectiewedstrijd voor Indoor Brabant in Liempde, daar start ik met zowel Trump als Winny.
20 februari gaat Ravel, de hengst van Miranka, naar de hengstenkeuring in Tolbert. Dus dan zijn we ook weer een dagje onder de pannen waarschijnlijk.
Ook in maart staat er het nodige op de planning, beginnend met de tweede selectiewedstrijd voor Indoor Brabant in Uden op 14 maart. Het weekend erop worden alle kaderleden verwacht op de academy van familie Bartels voor een trainingsweekend. Op donderdag 25 maart is de laatste kwalificatiewedstrijd voor de ParaEquestrian Cup tijdens Indoor Brabant. Daarvoor moet ik me natuurlijk eerst nog zien te plaatsen, maar gelukkig heb ik tijdens Jumping Amsterdam mijn plek in de finale tijdens het CHIO van Rotterdam alvast veilig gesteld. Wat niet wegneemt dat we natuurlijk graag nog een paar plekken willen stijgen ten opzichte van Amsterdam.
Genoeg te doen dus de komende tijd, uiteraard doe ik mijn best om iedereen op deze plek zoveel mogelijk op de hoogte te houden…

2 reacties aanDrukke periode voor de boeg