Categoriën

Archief

Wedstrijd Zeeland

Vandaag ben ik voor het eerst in tijden weer eens gestart in de reguliere wedstrijdsport, in het Brabantse plaatsje Zeeland. Meestal komt het er niet van om naast het programma van de aangepaste sport ook nog regulier te starten. Het was dan ook pas mijn tweede wedstrijd met Trump in de L1. Tijdens het losrijden voelde hij mooi ontspannen en kon ik er dus lekker aan rijden.

In de eerste proef had Trump net wat flitsender mogen zijn, maar we reden wel een nette proef zonder fouten. Toch vond de jury er blijkbaar niet zoveel aan en scoorden we slechts 173 punten. Er stond ook bijna geen commentaar op het protocol dus wat zij er niet goed aan vond weet ik niet, maar ik vond de punten toch wel aan de lage kant.

De tweede proef werd buiten verreden, en dat terwijl we helemaal nog niet buiten hadden gereden tot nu toe, ook niet in de training. Het was ook nog eens behoorlijk fris (ik moest al voor 10 uur starten). Gelukkig stond er op dat moment niet veel wind, anders was het helemaal geen pretje geweest voor mijn spieren. Trump werd er echter alleen maar beter van. De activiteit die we soms in de eerste proef een beetje misten had hij nu wel en de onderdelen gingen ook goed. De score was een heel stuk hoger als de eerste proef, ik eindigde als derde met 195 punten. De tweede proef was beter, maar of het verschil tussen beide proeven nou zo groot was… Ik was in ieder geval blij met hoe Trump zich liet rijden en zien. We gaan dus ook vol goede moed verder richting de tweede selectiewedstrijd voor Indoor Brabant, volgende week zondag in Uden.

2 reacties aanWedstrijd Zeeland

  • Lientje

    Het ging zeker goed gert!!! Maar het was wel koud 🙂
    Op naar Uden …..

  • Gelukkig waaide het toen ik moest rijden nog niet zo, maar het was best fris ja. Trump was er gelukkig beter tegen bestand als ik. Goede oefening voor het buitenseizoen zullen we maar zeggen, en inderdaad op naar Uden…