Categoriën

Archief

Wedstrijd Loon op zand

Als voorbereiding op de wedstrijd van komende zondag heb ik vandaag (of beter gezegd gisteren inmiddels) nog een wedstrijd gereden in de L1 met Trump. Dit keer ging de reis naar Loon op zand. Het losrijden ging niet verkeerd, met name de draf voelde weer goed aan. In de ring liet Trump zich ook goed zien, al begon hij wat meer mee te denken als de vorige wedstrijd in Zeeland. Hierdoor waren sommige overgangen net wat minder en de galop een beetje terughoudend. Verder zaten er geen echte fouten in de proef en kon ik Trump nauwkeurig rondsturen, een goede oefening voor zondag. Ik werd uiteindelijk twee keer 2e met 183 en 187 punten, en daarnaast gingen er nog meer prijzen met stalgenoten mee terug naar St. Oedenrode. Een lange maar wel geslaagde avond dus…

Morgen start ik met Ravel en Triumph in de laatste selectiewedstrijd voor Indoor Brabant, tevens de kans om met Ravel in het B kader te worden opgenomen wanneer ik meer dan 65% rijd met hem. Volgend weekend staat dan het trainingsweekend bij Academy Bartels op het programma, en op 25 maart Indoor Brabant (als ik me daar voor weet te plaatsen). Genoeg te doen dus de komende tijd.

2 reacties aanWedstrijd Loon op zand