Categoriën

Archief

Op naar Moorsele…

We zijn er zo goed als klaar voor, morgenochtend rond 09:00 uur vertrekken we richting het Belgische Moorsele voor de eerste internationale wedstrijd van dit seizoen. Voor het zover is was het vandaag uiteraard helaas weer tijd voor mijn ‘favoriete’ hobby, het inpakken van de concourskasten. Twee kasten, want naast Ravel gaan we toch ook proberen om met Triumph aan de start te komen.

Tussen de wedstrijd in Uden waar hij nog super liep en het trainingsweekend bij de familie Bartels, inmiddels bijna een maand geleden, raakte Triumph geblesseerd. Hoewel de blessure zoals het nu lijkt niet ernstig was hebben we al die tijd niet fatsoenlijk kunnen trainen en hebben we ook vandaag nog rustig aan moeten doen. Gelukkig is een grade II proef in verhouding niet zwaar voor een paard dus gaan we er (weer) het beste van proberen te maken. Zo zie je maar weer, zelfs het hebben van twee wedstrijdpaarden is geen garantie dat je altijd kan rijden.

Daarnaast ga ik voor het eerst internationaal starten met Ravel. Ik ben erg benieuwd hoe we het gaan doen en hoe de juryleden er tegenaan kijken. We hebben tijdens Indoor Brabant in ieder geval laten zien dat het erin zit, en nu maar proberen dat kunstje liefst meerdere dagen te herhalen. In ieder geval qua rijden, wat het resultaat dan wordt is afwachten. Er is een groot deelnemersveld in Moorsele dus ik verwacht niet zomaar even de resultaten van Uden en Indoor Brabant te kunnen herhalen.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van een internetverbinding ga ik uiteraard proberen iedere dag hier een update te plaatsen. Ik heb een nieuwe lens voor mijn fotocamera opgedoken dus het is de bedoeling ook de nodige foto’s te plaatsen. Het volgende bericht komt dus hopelijk van een paar honderd kilometer zuidelijker…

6 reacties aanOp naar Moorsele…