Categoriën

Archief

Deelnemers NK bekend

De organisatie van Outdoor Gelderland heeft middels een bericht op haar site de deelnemers aan het NK bekend gemaakt. Doordat het NK dit jaar voor ons relatief vroeg wordt gehouden heb ik niet lang van mijn titel van 2009 kunnen genieten. We gaan er dus alles aan doen om het kampioenschap opnieuw binnen te halen, maar dat zal niet eenvoudig worden.

Voor de aangepaste sport zijn slechts 15 startplekken beschikbaar. Dit betekend dat buiten het huidige A- en B kader alleen Geralde de Hoog zich via de selectiewedstrijden heeft weten te kwalificeren voor deelname.

Deelnemers NK dressuur bekend

Nog anderhalve week en dan zullen de dressuurruiters de strijd met elkaar aangaan om de velbegeerde titel Nederlands Kampioen.

Inmiddels zijn alle inschrijvingen binnen en verwerkt. Een aantal ruiters hebben afgelopen weekend nog gestart om voldoende punten te behalen om mee te mogen doen aan het NK dressuur. Door op onderstaande link te klikken kunt u alvast de lijst met deelnemers bekijken.

Aanstaande woendag om 14.00 uur vindt de loting plaats voor de startlijsten. Dit is een openbare loting en de deelnemers die hierbij aanwezig willen zijn zijn van harte welkom. De startlijsten zullen donderdag in de loop van de dag online geplaatst worden.

klik hier voor de voorlopige deelnemerslijst.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.