Categoriën

Archief

Snelle update

[Not a valid template]Vanochtend was het alweer vroeg dag, en waren we rond half zeven op stal om nog een keer in de wedstrijdbaan te mogen stappen. De meeste deelnemers vonden dat blijkbaar toch wat te vroeg want het was heel wat rustiger als gisteravond. Trump was op zich lekker ontspannen, maar in de mond voelde hij niet helemaal zoals we het graag zouden hebben. Ik ben benieuwd hoe het vanavond uit gaat pakken.

Na de ochtend gymnastiek zijn we weer teruggegaan naar het hotel om te ontbijten, dat was ‘pas’ vanaf zes uur mogelijk en dat was voor vanochtend te laat. Weer terug in ons Nederlandse hotel had ik dus mooi de gelegenheid om dit bericht te typen en alvast een paar foto’s te plaatsen. Wordt vanavond vervolgd…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.