Categoriën

Archief

Aangekomen in Meerdonk

De rit naar het Belgische Meerdonk is zonder problemen verlopen, na een uur en drie kwartier (en een typisch Belgische wegomleiding) kwamen we aan op het wedstrijdterrein. Men was nog volop bezig met het opbouwen, maar de stallen waren klaar en ook de indeling was al gemaakt dus dat ging allemaal prima.

[Not a valid template]Nadat de hele volksverhuizing was voltooid was het tijd om te gaan trainen, maar we waren bepaald niet de enige. Het Belgisch kampioenschap dressuur voor ruiters met een handicap is geïntegreerd met het BK voor de pony’s, junioren, young riders en senioren. Het was dan ook een drukte van belang in de wedstrijd- en losrijbaan. Trump liep op zich wel lekker maar was af en toe wel wat afgeleid door alle paarden die ons links en rechts voorbij (en tegen) kwamen. Ik neem aan dat we daar morgen tijdens het losrijden voor de wedstrijd minder last van zullen hebben.

Voor het zover is kunnen we morgenvroeg tussen 7 en 8 nog een keer in de wedstrijdring, dat wordt weer vroeg uit de veren. Ik stop er dus maar snel mee, morgen weer meer nieuws en hopelijk ook foto’s van de eerste wedstrijddag.

3 reacties aanAangekomen in Meerdonk