Categoriën

Archief

Vertrek naar België

De meeste spullen zijn al ingepakt, straks de paarden nog netjes maken en dan vertrekken we net na de middag richting Meerdonk (vlakbij Antwerpen). Vanavond is er nog de mogelijkheid om te trainen, en morgen begint onze rubriek pas vanaf 17:00 dus is er tijd genoeg om voor te bereiden op de eerste proef. Het is een mooie gelegenheid om wat dingen uit te proberen, zeker omdat er in grade II maar één niet-Nederlandse combinatie mee doet.

Het is ook wel een keer weer lekker om een wedstrijd te rijden waar niet zoveel van afhangt en wat te kunnen proberen in de voorbereiding op Kentucky. We verblijven in een Nederlands hotel dus met een beetje geluk moet het lukken om vanaf daar de site up to date te houden. Wordt vervolgd…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.