Categoriën

Archief

Zilver voor Frank, Glasten vijfde

[Not a valid template]Frank heeft vandaag zilver gewonnen in de individuele proef, achter de Engelse Sophie Wells en voor de Deen Henrik Sibbesen. Frank reed een hele constante proef zonder fouten, goed voor een heel mooi percentage van 70,1%. Voor het landenteam is dat natuurlijk ook prima, maar doordat de individuele proeven over twee dagen verdeeld zijn is het eigenlijk niet te zeggen waar we nu met het team staan, dat zal morgen pas blijken.

[Not a valid template]Ook Glasten reed vandaag zijn individuele proef. In het eerste drafgedeelte zaten een paar kleine foutjes. En hoewel het daarna beter liep waren er denk ik te weinig onderdelen waar de jury echt hoge punten kwijt kon om het mindere begin goed te maken. De score kwam uiteindelijk uit op 66,5%, goed voor een vijfde plaats.

Ikzelf heb vanochtend vroeg alleen rustig wat getraind met Trump. Er zit nog niet echt een stijgende lijn in qua fitheid. Maar als hij constant zo blijft weten we in ieder geval beter wat we moeten doen in de voorbereiding. Morgen moet ik al als vijfde de ring in om 09:00 uur. Sowieso is het niet fijn om voor in de groep te starten maar het is hier ‘s ochtends ook echt nog behoorlijk fris, dus ik ben niet heel bij met mijn startplek. Daar valt echter niets meer aan te veranderen dus ik maak me er verder ook niet druk over, we zullen het er mee moeten doen.

Dit is waarschijnlijk meteen de laatste update voor vandaag, straks moeten we nog even terug naar het wedstrijdterrein voor de soundcheck voor de kür, en daarna ga ik waarschijnlijk linea recta terug naar het hotel voor een heet bad en daarna mijn bed in. Wordt morgen vervolgd.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.