Categoriën

Archief

Clinic Paard & Koets dag uitgesteld

Ik zou vandaag eigenlijk met Ravel een clinic geven samen met Miranka tijdens Paard&Koets in de Brabanthallen. Zoals wel vaker gooide een blessure echter weer eens roet in het eten. Donderdag kwam Ravel op drie benen uit zijn stal, geluk bij een ongeluk was dat het uiteindelijk een hoefzweer bleek te zijn. Daarbij gaan we er voorlopig maar vanuit dat dit geen zweer is die meerdere keren terugkomt, zoals bij Triumph eerder dit jaar. Hierdoor kon ik destijds niet starten met hem tijdens Indoor Brabant maar won ik uiteindelijk met Ravel.

Gisteren liep Ravel nog erg gevoelig, maar toch hebben we vanochtend nog even gekeken hoe het ging. Ravel liep beter maar met name in de wendingen was het nog niet hoe het moest zijn. Er zat dus niets anders op dan af te bellen. Niet lang daarna kwam het bericht van het Groninger stamboek of we dan morgen misschien konden rijden. Er was nog een gaatje in het programma waardoor we nu morgen rond 15:35 onze clinic kunnen geven, hopende dat Ravel met een dag extra genoeg tijd heeft om te herstellen. Hij was vandaag al een stuk beter als gisteren dus ‘we keep our fingers crossed’ zullen we maar zeggen.

Als afsluiting van de clinic is het de bedoeling om onze kür op muziek te rijden, meteen een mooie oefening voor Jumping Indoor Maastricht komende donderdag. Je krijgt niet vaak de kans om binnen 5 dagen in zowel de Brabanthallen als het MECC in Maastricht te rijden. Hopelijk is Ravel op tijd in orde en kunnen we ook wat moois in de ring laten zien, zowel morgen als donderdag.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.