Categoriën

Archief

Geplaatst voor Jumping Indoor Maastricht

De KNHS heeft zojuist een persbericht uitgegeven waarin de geselecteerden voor de eerste kwalificatiewedstrijd voor de BMC Centaur Cup bekend worden gemaakt:

Eerste kwalificatie BMC Centaur Cup op JIM Maastricht

8 november 2010

BEEK (KNHS) – Na de tweede selectiewedstrijd in Beek (Lb.) is bekend geworden welke combinaties zich geplaatst hebben voor de eerste kwalificatiewedstrijd van de KNHS-BMC Centaur Cup tijdens Jumping Indoor Maastricht 2010. In Grade II gaat het startbewijs naar Demi Vermeulen (Zevenaar) met Chiara, in Grade III naar Tessa Baaijens (Goes) met Riana en in Grade IV naar Janine Boudens (Kattendijke) met Nickey.

Naast deze gekwalificeerde combinaties hebben vijf ruiters en amazones een wild card ontvangen van bondscoach Jeannette Wolfs (Berkel-Enschot). In Grade II komen in Maastricht tevens Gert Bolmer (Den Ham) met Ravell en Yvette van Geenen (Ulft) met BMC Uzarro aan start. In Grade III zijn extra startplaatsen vergeven aan Sandra Groeneveld (Doorn) met Joppe en Vera de Groof (Eindhoven) met Tango. In Grade IV wordt het deelnemersveld aangevuld met Joyce van Oosten (Bergen, Lb.) met Let’s Go. Tijdens de kwalificatiewedstrijd op donderdag 18 november rijden de combinaties een kür op muziek.

Over drie series van twee selectiewedstrijden hebben ruiters, ingedeeld in een van de grades van het aangepast sporten dressuur, de kans om zich te plaatsen voor een van de drie kwalificatiewedstrijden tijdens Jumping Indoor Maastricht (donderdag 18 november 2010), Jumping Amsterdam (vrijdag 21 januari 2011) of Indoor Brabant (donderdag 24 maart 2011). De beste vier combinaties per kwalificatiewedstrijd plaatsen zich vervolgens voor de halve finale op vrijdag 3 juni 2011 tijdens CH Eindhoven. De beste zes combinaties komen in aanmerking voor een startplaats voor de finale die wordt verreden tijdens het EK Dressuur 2011 in Rotterdam op vrijdag 19 augustus.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.