Categoriën

Archief

Noodgedwongen rust…

Menig volger van deze website zal het opgevallen zijn dat er bar weinig nieuwsberichten geplaatst worden de laatste tijd. Tien dagen zonder update is ook een nieuw ‘record’ wat dat betreft. De reden hiervoor zal de meesten niet verbazen, en dat is dat de sport voor mij helemaal stil ligt door het winterse weer. Voor de wedstrijd in Zuidwolde was het al erg behelpen, maar sindsdien heb ik eigenlijk helemaal niet meer kunnen rijden. Was het niet vanwege de kou dan wel omdat de reis naar Sint Oedenrode niet te doen was.

Ook de voorspellingen voor de komende tijd beloven weinig goeds, dus het zou als het tegenzit nog wel eens even kunnen duren voordat we de training weer kunnen oppakken. En dat maakt het voor mijn spieren dan weer extra lastig. Maar goed zo links en rechts te horen zijn er meer ruiters/amazones die het lastig hebben, we moeten er maar het beste van maken. Wat mij betreft hebben we voor dit en komend jaar weer genoeg vorst en sneeuw gehad…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.