Categoriën

Archief

Nieuws op Hippisch Twente

De website Hippischtwente.nl besteedt ook zeer regelmatig aandacht aan de aangepaste sport, onderstaand het artikel naar aanleiding van mijn wildcard voor Indoor Brabant:

DRESSUUR

Wildcard Den Bosch voor Gert Bolmer
08 maart 2011

DEN BOSCH – Behalve Frank Hosmar neemt ook Gert Bolmer (foto) op 24 maart in de Brabanthallen in Den Bosch deel aan de kwalitificatiewedstrijden dressuur aangepaste sport voor voor de finale van de BMC Centaur Cup, die plaatsvindt op vrijdag 19 augustus tijdens het EK Dressuur. Bondscoach Jeannette Wolfs (Berkel-Enschot) reikte een van de twee wildcards uit aan de ruiter uit Den Ham, die van start zal gaan met Triumph (v. Voltaire) in Grade 2. De andere wildcard gaat naar Sanne Voets met Vedet in Grade 3.

De deelnemers aan de kwalificatie op Indoor Brabant op donderdag 24 maart  zijn daarmee bekend. Behalve Gert Bolmer en Sanne Voets plaatsten zich als nummers een van de selectiewedstrijden: in Grade 1 Erik Monster met Winston, in Grade 2 Janneke Achtien met Newton Toltien, in Grade 3 Tessa Baaijens – Van de Vrie met Riana. Frank Hosmar is met Tiësto afgevaardigde in Grade 4. Hij kwalificeerde zich ook met Alphaville en Wallstreet Shuffle, maar mag in Den Bosch met slechts één paard uitkomen. Gert Bolmer: “Het is natuurlijk geen automatisme, dat je een wildcard krijgt als je in het verleden goede resultaten hebt geboekt. Een bondscoach kan ook een andere reden hebben om iemand aan te wijzen. Van tevoren was ik ook best een beetje bang dat ik geen wildcard zou krijgen, omdat er bij Indoor Brabant maar zes beschikbare plaatsen zijn, in tegenstelling tot de acht tijdens JIM Maastricht en Jumping Amsterdam. Dat zou dan de eerste keer zijn geweest, dat ik een kwalificatiewedstrijd van de BMC Cup had gemist, iets wat niemand mij na kan zeggen voor zover ik weet. Mits Triumph natuurlijk wel heel blijft tot en met 24 maart… Ik ben hier in elk geval wel blij mee.”

3 reacties aanNieuws op Hippisch Twente

 • Maaike

  Hoi Gert,

  gefeliciteerd met je wildcard! En natuurlijk heel veel succes gewenst alvast 🙂

  groetjes Maaike

 • Wilma

  Ha kleine neef………..
  Wat gaaf dat je een wildcard hebt voor Den Bosch.
  Wij zullen voor je duimen dat je een mooie score haalt.
  We horen wel hoe het gegaan is……..
  Lieve groetjes van ons allemaal