Categoriƫn

Archief

Startlijst wedstrijd Ermelo bekend gemaakt

De startlijst voor de wedstrijd van morgen in Ermelo is (na de nodige wijzigingen) gepubliceerd. Er zijn de afgelopen week helaas nogal wat afmeldingen geweest waardoor de startlijst behoorlijk is uitgedund, maar in grade II zijn er volgens mij nog nooit zoveel starts geweest op een nationale wedstrijd. Volop concurrentie dus tijdens mijn debuut met Vorman, maar ik ga er niet vanuit dat we het die concurrentie nu al moeilijk kunnen maken. Gelukkig hebben we ook nog even voordat we echt moeten gaan scoren in de race voor een EK ticket, uiteraard is het doel om met Vorman een volwaardig alternatief voor Triumph te gaan krijgen. Met Triumph slaan we de wedstrijd van morgen bewust over, hij heeft dit seizoen zijn kaderscores al weer ruimschoots bij elkaar gelopen, waardoor we nu even al onze aandacht op Vorman kunnen richten.

Klik hier voor de startlijst.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.