Categoriƫn

Archief

Startlijst Montfoort bekend

Komende zaterdag staat er een kaderwedstrijd op het programma in Montfoort. Voor Vorman en mij is het de eerste wedstrijd na Deauville half april. We hebben de afgelopen weken eigenlijk uitsluitend aandacht besteed aan de basis, en ik ben benieuwd of we daar al wat van terug gaan zien in de proef. Het risico bestaat dat we op dit moment dan wat laten liggen in de afwerking van de proef, maar dat is even niet anders. We hebben nog wat tijd richting de observatiewedstrijden in juni om daar aan te werken. We gaan weer met een hele groep op pad, want uiteraard verschijnen Yvette en Yonatan ook aan de start, in een deelnemersveld dat behalve in grade II helaas aan de krappe kant is.

Klik hier voor de (voorlopige) startlijst.

2 reacties aanStartlijst Montfoort bekend

  • Brigit

    Veel succes samen a.s. zaterdag.

    groet,
    Brigit

    • Dank je! We gaan ons best doen, ben benieuwd wat we ervan gaan maken… Normaal gesproken staat hier morgenavond wel hoe het gegaan is.