Categoriën

Archief

‘Tevreden’ na eerste dag

[Not a valid template]Ondanks alles is de eerste wedstrijddag gelukkig behoorlijk goed verlopen. Het was vooral een dag met veel wachten, we waren om 09:00 uur op het terrein om de proef van Frank te zien, maar ik moest zelf als allerlaatste om 18:13 de ring in. Zoals ik gisteren al schreef was het doel voor vandaag om te proberen ervoor te zorgen dat alle ellende in ieder geval niet helemaal voor niets is geweest, en dat is godzijdank aardig gelukt. Tijdens het losrijden was in ieder geval redelijk snel duidelijk dat Vorman niet meer gevoelig liep dus kon Miranka haar redelijk fel losrijden. Ik moest ook redelijk aan de bak om die activiteit vast te houden, maar het gevoel was in ieder geval een stuk beter dan de laatste tijd.

Het lukte om in de proef de activiteit te behouden, terwijl ik ook behoorlijk nauwkeurig door de proef kon sturen. Er zaten verder ook geen fouten in dus toen ik de ring uitkwam waren Miranka en ik eigenlijk wel tevreden. Onze rit bleek goed voor een score van 68,7% en een derde plaats. Gelet op de voorbereiding en alle ellende een mooi resultaat maar het kan en moet beter, hopelijk krijgen we de gelegenheid daar de komende tijd weer verder aan te werken. Als Vorman nog wat sterker wordt is het makkelijker om haar meer ‘bij elkaar’ te rijden zodat de aanleuning en het totale plaatje mooier wordt. Ik ben in ieder geval blij met vandaag, en morgen gaan we er opnieuw voor, dan start ik als eerste van grade II rond 10:30. Nu duik ik snel mijn bed in, morgen hopelijk nog een uitgebreider verslag met foto’s.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.