Categoriƫn

Archief

Alsnog niet naar Rotterdam

Op dit moment wordt in Rotterdam de finale van de BMC Centaur Cup verreden. Helaas had ik me hier net niet voor geplaatst door met Ravel als zevende te eindigen tijdens de halve finale in Eindhoven, waar er zes door mochten naar de finale. Vanmiddag werd ik echter op mijn werk gebeld of ik niet alsnog wou starten, op het allerlaatste moment had zich nog iemand afgemeld. Ik heb natuurlijk geprobeerd om nog van alles te regelen maar het was onbegonnen werk. Ik was op dat moment in Apeldoorn, mijn wedstrijdkleren en laarzen thuis in Den Ham, Ravel in Best en dan nog met veel files richting Rotterdam was echt een onmogelijke opgave. Ik baal ontzettend dat die afmelding niet wat eerder kwam of men al had laten weten dat de kans erin zat dat we in konden vallen. Tot nu toe had ik als enige alle wedstrijden van de BMC Centaur Cup gereden, en wie wil er nou niet in de EK ring rijden.

Aan de andere kant was het natuurlijk een bewuste keuze om niet Triumph maar Ravel te starten tijdens de halve finale, omdat deze zo kort op de eerste observatiewedstrijd voor het EK zat. Er ziet niets anders op dan komend seizoen weer een nieuwe poging te wagen en te hopen dat de planning dan gunstiger in elkaar zit.

 

5 reacties aanAlsnog niet naar Rotterdam