Categoriën

Archief

Goed aangekomen in Meerdonk

Bij deze de eerste update vanuit ons Nederlandse hotel waar we verblijven voor deelname aan het open Belgisch Kampioenschap. Zowel qua ligging als vanwege het feit dat de meerderheid van de deelnemers Nederlands is heeft het bijna meer weg van een Nederlands Kampioenschap. We hadden er bewust voor gekozen om de paarden eerst thuis nog te trainen, dus de dag begon vroeg. Zowel Triumph als Vorman liepen wel lekker, nu is het natuurlijk zaak om dat ook morgen te laten zien. De reis verliep goed, deze trip naar ‘het buitenland’ was een stuk korter dan twee weken geleden naar Emmeloord. De opzet van het terrein is iets anders dan vorig jaar, de stallen liggen nu  op een ander veld en sommige stallen zijn al behoorlijk nat, dus hopelijk krijgen we niet teveel of nog beter geen regen hier de komende dagen. Verder lijken de paarden het prima naar de zin te hebben en is het terrein goed dus we gaan ervoor.

Morgen staat de individuele proef op het programma, dan is vrijdag een trainingsdag waarna we op zaterdag afsluiten met de kür op muziek. Een beetje anders als anders dus, ook al omdat er de nodige afzeggingen zijn terwijl dit toch de laatste observatiewedstrijd voor het EK is. Om ook vanaf het wedstrijdterrein alle volgers op de hoogte kunnen houden is links in het menu de twitter sectie weer toegevoegd waar mijn laatste tweets zijn te lezen.

Morgen wordt wederom een drukke dag, al kunnen we redelijk langzaam beginnen nadat we de paarden ‘s ochtends hebben gevoerd. De rubriek voor de aangepaste sport begint pas om 17:00, ik moet met Vorman starten om 18:05, en al om 18:47 met Triumph. Het moge duidelijk zijn dat ik hoop dat men daar nog iets aan gaat wijzigen, want een ruim half uur tussen twee paarden in is wel wat aan de krappe kant. Wordt morgen vervolgd…

Het is niet meer mogelijk om te reageren.