Categoriën

Archief

Het pakken kan weer gaan beginnen…

Vandaag gaan we weer een start maken met mijn ‘favoriete’ bezigheid; het inpakken voor een meerdaagse wedstrijd. Net als vorig jaar rijden we weer mee met het Belgisch Kampioenschap, tevens de laatste van drie observatiewedstrijden. En hoewel deze wedstrijd relatief dichtbij is (het wedstrijdterrein ligt amper een kilometer van de Nederlandse grens met Zeeland) maakt dat voor de hoeveelheid spullen die mee moeten helaas niet eens zoveel uit. Morgen vertrekken Yvette en ik alvast richting Meerdonk, donderdag volgt Miranka met de Israëlische ruiters. De planning is dit jaar wat vreemd, donderdagavond rijden we de individuele proef, en op zaterdag de kür op muziek.

Komende maandag sluit de definitieve inschrijving voor het EK van volgende maand in het Belgische Moorsele, dus dan zal ook de Nederlandse afvaardiging bekend moeten zijn. De strijd om de teamplaatsen is denk ik nog niet gestreden, dus we gaan ervoor met zowel Triumph als Vorman, en dan is het afwachten wat de bondscoach beslist. Met Triumph heb ik door de ellende tijdens het transport niet kunnen starten op de tweede observatiewedstrijd in Mulhouse, maar we hebben natuurlijk al vaak laten zien met de top mee te kunnen. We reden op de wedstrijd in Emmeloord zonder enige voorbereiding alweer de hoogste score van de dag, dus ik hoop dat we die lijn deze week door kunnen trekken.

Uiteraard probeer ik de komende dagen de site weer zo goed mogelijk up to date te houden, wordt vervolgd…

 

2 reacties aanHet pakken kan weer gaan beginnen…