Categoriën

Archief

Ook streep door ParaGames Breda

Na het missen van het EK moet ik nu ook de ParaGames in Breda aan me voorbij laten gaan. Juist omdat ik de training weer goed op kon pakken en we er echt klaar voor waren om dit jaar toch nog mooi internationaal af te sluiten is dat opnieuw een behoorlijke tegenvaller. Helaas is het niet alleen een ontzettend slecht getimede dip van mijzelf maar kreeg Vorman ook nog eens koliekverschijnselen afgelopen weekend. Nou hoeft dat natuurlijk niet meteen dramatisch te zijn, maar geheel in stijl viel ook dat tegen. Het is nu nog even afwachten hoe haar herstel verder gaat. Ik kan alleen maar hopen dat we nu toch echt onze portie ellende hebben gehad en we weer snel aan de slag kunnen, zodat volgend jaar een stuk beter wordt dan dit jaar lijkt te eindigen.

Rest mij niets anders dan alle deelnemers ontzettend veel succes te wensen. Hopelijk bevalt de wedstrijd goed voor alle partijen en krijgt het een vervolg, zodat we in Nederland tenminste weer één internationale wedstrijd hebben.

8 reacties aanOok streep door ParaGames Breda