Categoriën

Archief

Beter laat dan nooit…

[Not a valid template]De KNHS heeft de mooie gewoonte om alle medaillewinnaars van internationale kampioenschappen een speldje voor op de rijjas te geven. Normaal worden deze uitgereikt aan het eind van het jaar tijdens de huldiging van alle kampioenen, maar die ging afgelopen jaar niet door omdat er al een huldiging was geweest voor alle Kentucky gangers op Paleis het Loo in Apeldoorn. Op dat moment waren de speldjes blijkbaar nog niet klaar. Gelukkig is van uitstel geen afstel gekomen en zijn ze nu alsnog bezorgd, een aangename verrassing. Het speldje heeft dezelfde kleur als de gewonnen medaille, na meerdere bronzen speldjes leverde mijn kür in Kentucky dus een zilveren versie op, omdat we het goud werkelijk op een haar na misten. Ondanks dat is het toch een fraai aandenken aan één van mijn mooiste en meest succesvolle internationale kampioenschappen tot nu toe.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.