Categoriën

Archief

Ravel in ‘Het Groninger paard’

Een paar weken geleden werd ik gevraagd of ik wat wilde schrijven over mijn ervaringen met Ravel voor het verenigingsblad van het Groninger paard. Dat was uiteraard geen probleem ondanks de ‘wat krappe’ deadline, zie hieronder het resultaat. Zoals altijd is een grotere versie beschikbaar op de media pagina.

[Not a valid template]

3 reacties aanRavel in ‘Het Groninger paard’

  • Esmee had je goed beet geloof ik 😉

    Het is wel een heel mooi stuk geworden.

    • Dank je! Nee zeggen vond ik ook zo wat, dus toch maar een snelle poging gedaan. En is meteen een mooie update voor de pagina van Ravel hier op de site.

  • Ravel is top!

    Zo braaf op Paard en Koets, in het rassendefilé tussen de andere paarden deed hem helemaal niets.
    Wij hopen dan ook dat je snel weer een keer gaat starten met hem.