Categoriën

Archief

Erg blij met de Anky® Free Rider

Tijdens een kadertraining eerder dit jaar op het prachtige complex van Anky van Grunsven, hebben alle kaderleden ook kennis kunnen maken met de Anky® Free Rider. De ‘wat’? zal menigeen zich waarschijnlijk afvragen, voor een korte uitleg verwijs ik graag naar deze site van The Tack Factory. Ik heb destijds natuurlijk ook een ‘proefrit’ gemaakt en kon ondanks dat ik net van mijn paard was gestapt het effect al voelen.

Ik maakte dan ook graag gebruik van de gelegenheid om de Free Rider een tijdje op proef te krijgen. Na een paar dagen was het wel duidelijk dat dit apparaat echt super werkt voor mij. Het is niet alleen een hele goede manier om mijn balans te verbeteren, ook wordt de onderrug losser gemaakt waardoor ik op het paard de beweging van mijn paard veel beter kan volgen. Dat is vanzelfsprekend voor zowel ruiter als paard belangrijk. Door de Free Rider worden spieren getraind en in mijn geval ook opgerekt die je behalve te paard erg moeilijk kunt trainen. De Free Rider is voor mij dus ideaal om te gebruiken op de dagen dat ik zelf niet kan rijden, maar ook als warming-up voor het rijden. Zeker in de winterperiode als mijn spieren last hebben van de kou komt dit erg goed van pas.

Het moge duidelijk zijn dat ik dan ook enorm blij ben dat The Tack Factory een Anky® Free Rider aan mij ter beschikking heeft gesteld. Hiervoor wil ik The Tack Factory, en uiteraard Anky en Sjef ontzettend bedanken.

1 reactie opErg blij met de Anky® Free Rider