Categoriën

Archief

Meerdere updates

Het is de laatste tijd wat rustig met nieuwsberichten, maar ondertussen is de site op verschillende plekken bijgewerkt. Er is al een tijdje onderin het menu een zoekbalk beschikbaar, waarmee de hele site doorzocht kan worden. In de loop van de tijd is de site behoorlijk gegroeid, dus ondanks het archief en de categorieën is het nu nog makkelijker om berichten terug te vinden.

De pagina’s van Vorman en Triumph hebben een update gekregen, en in de wedstrijdkalender zijn de laatste wijzigingen vanuit de KNHS opgenomen. Ook de pagina met uitleg over de aangepaste sport is uitgebreid, en ik heb een begin gemaakt met het beantwoorden van een aantal veel voorkomende vragen. Meer vragen zijn uiteraard welkom. Net zoals voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer afgesloten met een terugblik, het eerste deel zal waarschijnlijk dit weekend verschijnen.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.