Categoriën

Archief

Startlijst Drachten gepubliceerd

De KNHS heeft de startlijst voor de BMC Cup rubriek van komende donderdag tijdens het Internationaal Concours Noord Nederland in Drachten gepubliceerd. Helaas is de deelname een stuk minder dan tijdens de wedstrijd in Zuidwolde, maar gelukkig zijn er toch nog wat inschrijvingen bij gekomen in vergelijking met de eerste versie van de startlijst. De afstand zal ongetwijfeld een rol spelen, zo moeten wij in totaal 460 km rijden, en dat voor slechts één proef.

Maar belangrijker is dat ik na lange tijd eindelijk weer van start kan. Voor Triumph is het net zo lang geleden, en zijn eerste wedstrijd na zo’n lange tijd is vaak niet zijn beste. Maar we moeten ergens beginnen natuurlijk, we gaan er wat mij betreft voor en dan zien we daarna wel weer verder. De beste combinatie van iedere grade over beide wedstrijden (Zuidwolde en Drachten) is sowieso geplaatst voor Jumping Amsterdam. Daarna volgen de drie of vier combinaties met de meeste selectiepunten en er is één wildcard te vergeven door de bondscoach. De bepaling dat bij een gelijk aantal selectiepunten beide betreffende combinaties naar Jumping Amsterdam mogen kan ook nog best eens een rol gaan spelen, maar dat is allemaal van latere zorg. Eerst eindelijk maar weer eens die wedstrijdring in…

Klik hier voor de startlijst.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.