Categoriƫn

Archief

Doelstelling gehaald in Drachten

Het was lange tijd de vraag of we de reis naar Drachten vanwege de weersomstandigheden wel zouden wagen, maar nadat we van meerdere kanten berichten kregen dat de reis goed te doen was besloten wij ook te gaan, en met succes. Ik won grade II met 67,22%, tevens de hoogste score van de dag in een toch wel erg uitgedund deelnemersveld. Normaal gesproken zou dit resultaat voldoende moeten zijn voor een startplaats tijdens Jumping Amsterdam op 20 januari. Morgen (vandaag inmiddels) volgt een uitgebreider verslag, hopelijk ook met foto’s.

Klik hier voor de uitslag.

2 reacties aanDoelstelling gehaald in Drachten

  • marion

    Super Gert! Gefeliciteerd!

  • Dank je, niet in de laatste plaats voor al jouw verrichte vlecht- en poetswerk. Alleen daarom al konden we het eigenlijk niet maken om niet te gaan :-). Het is gelukkig niet voor niets geweest.