Categoriën

Archief

Interessante bijeenkomst van NOC*NSF in Olympisch stadion

Vandaag organiseerde NOC*NSF de tweede bijeenkomst in een serie van drie in de aanloop naar de Paralympische Spelen van Londen. Eind september was de aftrap op Papendal, dit keer werd het A-kader uitgenodigd in het Olympisch stadion in Amsterdam. Deze bijeenkomst ging met name over alle regels met betrekking tot sponsoring, commerciële activiteiten en media. Het meeste was voor mij niet echt nieuw, de regels zijn grotendeels hetzelfde als in 2000 en 2004, al speelde internet en social media toen natuurlijk niet zo’n grote rol als nu. Daarnaast lijkt de media aandacht zelf gelukkig ook meer te worden dan ooit tevoren.

Ook werden er handige tips gegeven hoe om te gaan met de media. Meer media aandacht is natuurlijk super, maar dan is het ook wel handig als je een goed verhaal hebt. Het is immers dé kans om de aangepaste sport nog beter op de kaart te zetten. Er volgt nog één bijeenkomst, maar die is alleen voor de sporters die daadwerkelijk naar Londen gaan. We gaan er dus alles aan doen om ook bij die laatste bijeenkomst aanwezig te zijn.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.