Categoriën

Archief

Persbericht KNHS over Moorsele

De KNHS heeft onderstaand persbericht uitgegeven over Moorsele. Vorman is uiteraard niet mijn ‘nieuwe’ paard maar goed dat is een kleinigheidje. de link voor uitslagen verwijst alleen naar de uitslagen van de teamwedstrijd op vrijdag, alle uitslagen per dag zijn hier te vinden.

Nederlandse Para Dressuur team wint in Moorsele

16 april 2012

Petra van de Sande - Valencia

KNHS (Moorsele) – Afgelopen weekend stond in het Belgische Moorsele een internationale driesterren wedstrijd voor de dressuurruiters aangepast sporten op het programma. Elf Nederlandse combinaties verschenen aan de start. In de landenwedstrijd wist het Nederlandse team de eerste plaats te bemachtigen.

In grade 2 won Petra van de Sande met haar Valencia Z (foto). Gert Bolmer reed in deze grade op zijn nieuwe paard Vorman naar een mooie derde plaats. Grade vier werd een overwinning voor Frank Hosmar met zijn nieuwe troef Alphaville. Janine Boudens en Tessa Baaijens-Van de Vrie eindigde op een respectievelijk tweede en derde plaats in grade 3.

Bondscoach Jeannette Wolfs was zeer te spreken over de behaalde resultaten: “Moorsele was geen observatiewedstrijd, maar gaf mij wel een goed beeld van de vorm waarin de combinaties verkeren. Daarnaast waren er twee ruiters die een nieuw paard starten op deze wedstrijd. En voor sommige combinaties was deze wedstrijd hun eerste internationale.”

Klik hier voor de uitslagen van de Para Dressuur wedstrijd in Moorsele.

Foto: Jacob Melissen

1 reactie opPersbericht KNHS over Moorsele

  • Brigit

    Leuk om te zien dat het meteen weer goed gaat met jou en Vorman. Zet ‘m op en ook heel veel succes met je nieuwe paard.