Categoriƫn

Archief

Erg nuttige training in Uden

Gisteren zijn we met Florencia naar de oefendressuur in Uden geweest, als voorbereiding op de wedstrijd in Eext komende zondag. Na de wedstrijd in Mannheim hadden we even gas terug genomen, nu kunnen we hopelijk weer op gaan bouwen richting het NK op 6,7 en 10 juni. De training was heel nuttig, mede omdat er om de ring het nodige te zien was. Zeker omdat we samen nog niet zoveel ringervaring hebben een mooie gelegenheid om wat zaken uit te proberen. Niet alleen voor mij maar ook voor Miranka tijdens het losrijden. De eerste proef was links en rechts nog wat rommelig, in de tweede stond Fien er over het algemeen al weer mooier aan. Het was goed om voor de wedstrijd in Eext nog weer even op deze manier te oefenen, daar ga ik morgen ongetwijfeld profijt van hebben. Het wordt weer een flinke reis, met 240 km voor de boeg (enkele reis). Maandagochtend worden we al weer vroeg verwacht in Venlo voor het geven van een clinic, dus ik hoop tussendoor nog snel even een update op de site te kunnen zetten. Zo niet dan volgt deze maandag later op de dag.

Het is niet meer mogelijk om te reageren.